Agrofood innovatiecluster

Agrofood innovatiecluster

Het nationaal agrofood kennis- en innovatiecluster is sterk en internationaal onderscheidend. Het hart van dit cluster ligt in de regio Wageningen-Ede. Chris is gevraagd om met de partijen in deze regio initiatieven te ontwikkelen die het kennisintensieve ecosysteem verder versterken.

Deze initiatieven zijn onderdeel van het langjarig investeringsprogramma AgroFood 2030 dat met we de partijen in het ecosysteem hebben ontwikkeld. Chris leidde de valorisatie programmalijn van het programma, dat bestaat uit projecten gericht op de acquisitie van bedrijven en organisaties, aantrekken en behouden van talent, ondersteunen van MKB bij hun innovatievragen, delen van onderzoeksfaciliteiten en proeffabrieken en het versterken van de zg. ‘local buzz’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.