Cleantech Innovatie

Cleantech Innovatie

Samen naar een schone toekomst. Daar koerst de Cleantech Regio op. De Stedendriehoek-gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Epe, Lochem, Voorst en Zutphen werken met ondernemers, onderwijs en onderzoek samen aan een energieneutrale en duurzame economie en samenleving. Economie en ecologie gaan hand in hand.

Cleantech overstijgt techniek

Cleantech staat voor meer met minder. Meer productiviteit, meer banen en meer efficiency. Met minder energieverbruik, minder verspilling van grondstoffen en minder impact op het milieu.
Cleantech is onze way of life. Niet alleen investeert de Regio in schone technologie die bijdraagt aan een duurzame wereld, cleantech staat ook voor de manier waarop wij ons vestigingsklimaat, economie en innovatie versterken. En voor hoe wij omgaan met vervoer en bereikbaarheid, wonen en leefomgeving en onderwijs en arbeidsmarkt. Cleantech loopt als ‘groene’ draad door alles heen.

Adviseur Business Development en Innovatie

Als adviseur BD&I zet Chris zich in voor de ontwikkeling van nieuwe, vooruitstrevende initiatieven in de regio. Hij helpt ondernemers (hoofdzakelijk MKB) bij het vormgeven van innovaties, het vinden van de juiste partners en indien nodig het verwerven van de benodigde subsidies.

Comments are closed.